Popunite Upitnik za osobe sa problemima mentalnog zdravlja

Poštovani/a,


Ovaj upitnik je namenjen svim osobama koje se suočavaju sa problemima mentalnog zdravlja (korisnici psihijatrijskih/psiholoških usluga, korisnici preventivnih programa, osobe koje se prvi put suočavaju sa nekim problemom mentalnog zdravlja i u potrazi su za stručnom pomoći, osobe koje u svom bliskom okruženju imaju nekog bliskog ko ima neki problem sa mentalnim zdravljem, osobe koje dugoročno imaju problem ali nikada se nisu obratile za pomoć).

Upitnik je namenjen osobama koje imaju 18 godina ili više godina.

Upitnikom želimo da steknemo uvid o izazovima sa kojima se suočavaju osobe sa problemima mentalnog zdravlja (da li ste Vi ili Vaši bližnji zadovoljni dobijenom psihološkom podrškom ili pruženim psihijatrijskim uslugama, da li smatrate da su dovoljno dostupne informacije o tome GDE i NA KOJI NAČIN možete potražiti i dobiti pomoć).

Upitnik je anoniman i Vaši podaci će biti zaštićeni.

Na osnovu rezultata istraživanja će se kreirati preporuke prema donosiocima odluka radi unapređenja politika u oblasti mentalnog zdravlja.
Rezultati ovog istraživanja će biti preliminarno prikazani na događaju mreže NaUm u maju 2022. godine. Biće javno dostupni i na sajtu mreže NaUm (www.mrezanaum.org).

Istraživanje realizuje prva nacionalna Mreža za mentalno zdravlje „NaUm” u okviru projekta SVAKO MOŽE DA PUKNE, pod pokroviteljstvom ACT programa „Zajedno za aktivno građansko društvo“, Vlade Švajcarske.
Unapred se zahvaljujemo na izdvojenom vremenu.

Kliknite ovde da biste popunili Upitnik