”Herc” na Međunarodnom danu mladih 2015.

U organizaciji Kancelarije za mlade i saradnju sa udruženjima Gradske uprave Grada Beograda, u avgustu mesecu 2015. godine, na platou ispred TC ”Ušće”, obeležen je Međunarodni dan mladih.

Ovom značajnom Danu su se priključili i saradnici iz udrženja ”Herc”.  U okviru štanda ovog Udruženja, posetioci su imali priliku da provere svoj nivo stresa i veštine komunikacije. Takođe, ”Hercovci” su informisali sugrađane o aktivnostima koje realizuju u Udruženju, kao i o Mreži za mentalno zdravlje “NaUm”.

Posetioci su imali priliku da učestvuju u brojnim radionicama u organizaciji velikog broja organizacija (“Reciklaža” – EKOnverzacija, “Liderstvo mladih” – AIESEC Serbia, “Kako da se zaštitim od HIVa” – AS Centar, “Šta će mi taj IQ” – Mensa Serbia ), debati (“Nacionalna strategija za mlade 2015-2025.” – Krovna Organizacija Mladih Srbije), kao i u kulturnom i zabavnom programu.

Iako se jednom godišnje u celom svetu  obeležava Dan mladih (12.08.) i Dan mentalnog zdravlja (10.10.), svih 365 dana u godini treba da posvetimo našem ličnom i psihičkom razvoju i da ne zaboravimo da na mladima svet ostaje.

*napomena: kliknite na sliku kako biste je uvećali